Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Särö IK

Följ

Särö IK

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Särö IK
Välj lag/grupp

Kontaktinformation

Namn Särö IK
Adress Idrottsgången 2
Postadress 42944 Särö
Telefon 0732-463532
E-post kansli@saroik.se
Orgnr 849400-1731
Kontonr 371-3450

Om Särö IK

Under namnet Särö IK finns en sjudande aktivitet som sysselsätter mängder av spelare, ledare och intresserade föräldrar. Vi är stolta över vår verksamhet och klubbhus med tillhörande planer och att vi ger över 1.000 medlemmar en bra lokal fritidssysselsättning. Här får ni en kortkort presentation av vår verksamhet som innehåller långt mer än A-lagsspel i division VI Norra Halland.

Målsättning
Särö IK har som målsättning att bereda möjlighet till meningsfull fritidsaktivitet för närboende flickor och pojkar, herrar och damer i alla åldrar och året runt.
Vi satsar alla tillgängliga personella och ekonomiska resurser på en bred verksamhet inom flera idrotter.

Bordtennis
Under den kalla årstiden, från september till april, ordnas bordtennis för såväl damer som herrar i Bukärrsskolans idrottshall måndagar, onsdagar och lördagar. Verksamheten är öppen för både nybörjare och mer försigkomna spelare.

Fotboll
Inom fotbollen har Särö IK tillgång till utmärkta anläggningar som gjort att vi kunnat bredda verksamheten ordentligt. När vårsolen börjar värma är det trångt vid vår stora parkeringsplats och unga och gamla trängs på våra gräsytor. Våra yngsta spelare är i 6-7-årsåldern. En sådan verksamhet kräver aktiva ledare. Du är välkommen att höra av dig.

Gemenskap
Enligt målsättningen vill vi i Särö IK verka för att alla närboende ska kunna delta i klubbens verksamhet och hitta en fin gemenskap där. Möjligheter till trivselkvällar av olika slag finns i och i anslutning till vårt klubbhus.

Finansiering
Klubbens verksamhet finansieras i huvudsak genom medlemsavgifter, sponsorer samt icke minst genom försäljning av Bingolotter och den årliga julgransförsäljningen. Genom att bli medlem, köpa lotter genom klubben eller sponsra viss verksamhet i klubben kan du glädja dig själv och samtidigt bidra till utveckling av främst ungdomsverksamheten. Klubben har för närvarande över 1.000 medlemmar, varav över 500 är i åldrarna 7-15 år.